Select Page
Maloe Brinkman – zelfstandig grafisch ontwerper
Mijn projecten variëren tussen identiteiten, ruimtelijk ontwerp, boeken en drukwerk. Als grafisch ontwerper vind ik zowel inhoudelijk- als vormonderzoek belangrijk en heb ik een kritische houding met oog voor typografisch detail. Verder heb ik interesse in de gebouwde omgeving en probeer ik een interessant raakvlak te creëren tussen graphic design en architectuur.

Wietske Flederus – zelfstandig grafisch ontwerper
Als ontwerper wil ik nieuwe ervaringen creëren. In mijn praktijk ben ik nieuwsgierig naar taal en de invloed ervan, beweging, ruimte en sociale constructies. Mijn projecten dagen de toeschouwer uit zich op te stellen als participant en open te staan voor een nieuwe situatie of omgeving. Als een uitnodiging je ongemakkelijk te voelen, het niet helemaal te begrijpen en nieuwe perspectieven en ervaringen toe te laten.

Stukk Design – studio voor Research en Graphic Design (Arnhem)
Wij zijn Kim Waterlander en Marjanne Kuipers en nemen je graag mee in onze ontwerpwereld, waarbij we verhalen vertalen naar eigenzinnige en uitgesproken ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van boeken, exposities en identiteiten. Daarnaast initiëren we eigen kunstprojecten waarbij we onderzoek doen naar maatschappelijke onderwerpen in onze leefomgeving. We zijn scherpzinnig en altijd op zoek naar nieuwe vormen. Persoonlijke verhalen worden door ons omgezet in een uniek ontwerp, dat je voelt én ziet.