Select Page

Nieuw lespakket PAPIER&KARTON

03/09/2012

Vanaf nu is het gloednieuwe lespakket PAPIER & KARTON beschikbaar op KlasseTV. Het lespakket neemt leerlingen van groep 7 en 8 mee langs de geschiedenis, eigenschappen en recycling van papier en karton. Bovendien gaan de leerlingen op creatieve wijze aan de slag door gebruikt papier en karton te veranderen in prachtige tassen, kledingstukken, zelfportretten en natuurcollages.

 

Lespakket

Het lespakket ‘PAPIER & KARTON’ bevat lessen over de geschiedenis, productie, eigenschappen, het gebruik en de relatie met het milieu. Daarnaast wordt in tien creatieve video’s door kinderen getoond hoe gebruikt papier en karton een tweede leven kan worden gegeven. Zo kun je een nieuwe schooltas voor het komende schooljaar zelf maken van karton!

 

KlasseTV

KlasseTV is dé overzichtelijke, educatieve internetportal met digitaal, thematisch, interactief en actueel lesmateriaal voor alle groepen van het basisonderwijs. Het lesmateriaal wordt gebruikt door vijftig procent van alle Nederlandse basisscholen en is afgestemd op het lesprogramma van de vijf grote educatieve uitgeverijen. KlasseTV is geschikt voor alle basisscholen en alle manieren van lesgeven.

Lees meer over het lespakket PAPIER & KARTON.