Select Page

Avond van het Duurzame Boek

24/09/2012

ED! Academy for Sustainable Design, Education and Communication (ED!) presenteert samen met de Groene Offerte de Avond van het Duurzame Boek. Datum is vrijdag 12 oktober 2012. Welke bijdrage kan jij als ontwerper leveren aan de productie van duurzame boeken? Waar liggen vooral kansen om de milieu-impact te verminderen? Hoe kan je binnen de keten een aanjager zijn voor duurzame veranderingen? Kortom, kun jij een inspirerende bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van het vak? Doel van het event is te komen tot een discussie over grafisch ontwerpen, boekproductie en duurzaamheid.

Aanleiding voor de avond is het project Duurzaam Boek. De resultaten, met verschillende eye-openers over de milieu-impact binnen de hele keten, worden gepresenteerd door Papierenkarton.nl en Pieter Kers (https://www.duurzaamuitgeven.nl/). Daarna volgen reacties en presentaties van grafisch- en boekontwerper Haico Beukers / Beukers Scholma, expert in boekproducties Sebastiaan Hanekroot / Colour & Books en Joost Morsink Drukkerij DeltaHage.

Locatie: Prinsestraat 37 te Den Haag. Toegang: €7,50 voor BNO leden en studenten, €12,50 voor niet leden. Aanmelden:groeneofferte@bno.nl. Meer info: ED! Academy for Sustainable Design Education and Communication.