Folder Natuurlijk Papier & Karton

Logo Papier & Karton diapositief PNG
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PRINTmatters Awards 2024: printmedia-product van het jaar?

Inschrijving PRINTmatters Awards 2024 geopend

advertentie PrintMatters Awards 2024Wat is het printmedia-product van het jaar? Welke onderneming mag zich koploper Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen noemen en welk bedrijf is dé printmedia-onderneming van het jaar? Printmedia-ondernemers kunnen vanaf nu meedingen naar één van deze felbegeerde titels; de inschrijving voor PRINTmatters Awards 2024 is officieel geopend.

Met de Awards wil PRINTmatters de kwaliteit, professionaliteit en creativiteit van printmedia-ondernemers in de spotlights zetten. ‘Het is hoog tijd onze branche in het zonnetje te zetten. Om de printmarkt de aandacht te geven die ze verdient.’

Award-categorieën

  • Koploper Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Printmedia-product van het Jaar
  • Printmedia-onderneming van het Jaar

Deelname is gratis. Per categorie wordt er uit de genomineerden een winnaar gekozen die de Award krijgt uitgereikt. Het bijzondere aan de PRINTmatters Awards is dat je ook anderen kunt aandragen. In het geval van het ‘Printmedia-product van het Jaar’ kunnen bijvoorbeeld ook brandowners, marketeers en grafisch ontwerpers het initiatief hiertoe nemen.

Voor de categorie Printmedia-onderneming van het Jaar kiezen de juryleden, op basis van hun kennis en expertise, een aantal kandidaat-bedrijven. Is er een onderneming die volgens jou deze titel verdient? Dan kun je de naam van het bedrijf en een korte motivatie mailen naar event@printmatters.nl. De onderneming komt dan in aanmerking voor een plek op de shortlist. Alle inzendingen worden door een vakjury beoordeeld en ontvangen een jury-verslag.

Naar de beoordelingscriteria en inschrijven

PRINTinspiration & Awards

De winnaars worden op 14 oktober bekendgemaakt tijdens PRINTinspiration & Awards, een nieuw evenement van PRINTmatters met een boeiend programma, waarin de toekomst van print centraal staat. Probo-directeur Leon van der Meer en Commercieel Directeur Douwe Pieter van der Galiën delen exclusief de belangrijkste resultaten uit het investeerders-onderzoek: “De toekomst binnen de wereld van visuele communicatie in print”. Consultant en spreker Joris van Zoelen deelt zijn visie op de ontwikkelkracht van organisaties en de markt. En militair vlieger Dominique Schreinemachers vertelt over het omgaan met crisis-situaties, geïllustreerd door het verhaal over haar bizarre uitzendingen en het moment dat haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban. Renze Klamer, bekend van de talkshow RENZE op RTL4, presenteert de middag, die wordt afgesloten met een netwerkborrel.

PRINTinspiration & Awards vindt op 14 oktober 2024 plaats in het sfeervolle Singer Theater in Laren. Early bird tickets zijn nu verkrijgbaar.

Papier & Karton

25 juni, 2024

Verder lezen

week van de grafimedia

Allereerste Week van de Grafimedia komt eraan!

Van 30 september tot en met 5 oktober 2024, dé Week van de Grafimedia, laten grafische ondernemingen hun bedrijf zien.

8 juli, 2024

Informatiecentrum verstuurt schoolkrant papier en karton

Met de scholencampagne informeert het IPK basisscholen over de gratis lesmiddelen over papier en karton.

29 september, 2022

Papier en karton nóg duurzamer: 25 keer recyclen kan!

Uit een onafhankelijke studie blijkt dat papier en karton minstens 25 keer kunnen worden gerecycled.

17 januari, 2022

Logo Papier & Karton diapositief PNG