Folder Natuurlijk Papier & Karton

Logo Papier & Karton diapositief PNG
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gratis stopperadvertenties over duurzaam papier en karton

Het Informatiecentrum Papier & Karton (IPK) introduceert een serie advertenties die vrij te gebruiken zijn door uitgevers van verschillende media. De stopperadvertenties vertellen kort en krachtig dat papier en karton natuurlijke materialen zijn, gemaakt van een hernieuwbare bron, keer op keer te recyclen en daardoor passen in een circulaire economie.

Varianten stopperadvertenties

Er zijn vijf verschillende varianten en iedere advertentie is in drie formaten beschikbaar. Daarnaast is er één formaat beschikbaar ten behoeve van een poster of abri en één variant als roll-up banner.

Het Informatiecentrum Papier & Karton gelooft in het authentieke, waardevolle verhaal van papier en karton. Wij geloven er nóg meer in dat dit verhaal vele malen sterker wordt als we dit als keten met vereende krachten uitdragen. Iedereen die met papier en karton werkt, weet wat voor alledaags, veelzijdig en duurzaam materiaal het is. Deze stoppers helpen om deze boodschap kort en krachtig ook weer te delen met lezers, klanten of welke geïnteresseerde dan ook. De stoppers kunnen in printuitgaven worden opgenomen, maar zijn uiteraard ook prima geschikt om online te publiceren om zo aandacht te vestigen op de duurzaamheid van offline communicatiemiddelen.

Mediakit met downloadbare materialen

Naast stoppers beschikt het IPK over meer middelen om het duurzame verhaal van papier en karton te kunnen vertellen: folders, flyers, een poster en diverse video’s. In de Mediakit zijn alle materialen eenvoudig te downloaden.

Papier & Karton

13 juli, 2023

Verder lezen

Verloop Drukkerij drukt al 100 jaar stempel op veranderende markt

In deze serie komen drukkerijen aan het woord over hun werk en de uitdagingen. Deze keer komt Verloop Drukkerij in beeld.

7 juli, 2022

eierdoos

Eierdoos in Museum van Gewone Dingen

In deze aflevering van PatsBoemKledder zie je hoe een eierdoos wordt gemaakt.

11 april, 2024

circualir, papierkringloop, kringloop papier en karton

Hoe houden we de papierkringloop gezond?

Blog van Hielke van den Brink over de vitale kringloop van papier en karton in Nederland

6 maart, 2023

Logo Papier & Karton diapositief PNG