Folder Natuurlijk Papier & Karton

Logo Papier & Karton diapositief PNG
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Allereerste Week van de Grafimedia komt eraan!

indruk.nuGrafimedia producten zijn altijd en overal om ons heen: een poster, boek, stickers, etiketten, chocoladewikkels, cadeaupapier, bewegwijzering, gevelreclame. De grafimediabedrijven maken en bedrukken ontelbare producten. Dit is zo gewoon dat het bijna niet opvalt. Van 30 september tot en met 5 oktober 2024, dé Week van de Grafimedia, laten diverse grafische ondernemingen door het hele land zien welke producten op welke wijze worden gemaakt. De kans om ook jouw onderneming in de spotlights te zetten!

Het KVGO, GOC en A&O Fonds willen Nederland bewuster maken van het mooie grafimediavak om zo meer bekendheid en interesse voor een loopbaan in de grafimedia te bewerkstelligen. Om dit te realiseren is het platform Indruk.nu ontwikkeld van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd, zo ook deze Week van de Grafimedia.

beachflag week van de grafimediaLaat jouw grafische onderneming zien!

Alle grafimedia bedrijven in Nederland worden opgeroepen in deze week de deuren te openen en bezoekers een kijkje in de keuken te geven: collega-ondernemers, scholieren, studenten, familie, vrienden en wie ook maar geïnteresseerd is. Grafische ondernemingen die meedoen, kunnen zich via de site Indruk.nu aanmelden. Deelnemers ontvangen een beachflag om bij de entree neer te zetten. Via een kalender maakt het platform aan een breed publiek bekend wie zijn deuren openstelt, op welke dagen en tijden met welke activiteiten. Zo kunnen mensen op zoek naar bedrijven in de buurt om eens een kijkje te nemen.

Papier & Karton

8 juli, 2024

Verder lezen

symbool recycling animatie

Papier en karton passen in een circulaire economie

Papier en karton passen in een circulaire economie: gemaakt van een hernieuwbare bron en het kan ook nog eens keer op keer gerecycled worden.

23 oktober, 2023

Oud papier is een secundaire grondstof

‘In huidige markt van secundaire grondstof wordt duidelijk wie oprecht circulair is’

Roele De Vries maakt reststromen geschikt als secundaire grondstof voor nieuwe producten.

17 november, 2022

verkiezingen

Meer dan een eeuw verkiezingsposters

Op de website van ProDemos is achtergrondinformatie te vinden bij Nederlandse verkiezingsaffiches van 1918 tot heden.

17 maart, 2021

Logo Papier & Karton diapositief PNG